5
ÉV SZAKMAI
TAPASZTALAT
21
SIKERES
PROJEKT
25
ELÉGEDETT
PARTNER

Mert eredményeket érünk el minden ügyfelünk számára!

Hogyan? Személyre szabott facilitációval


A hagyományos marketing funkciók mellett nyughatatlan kíváncsiságunknak köszönhetően teljes körű karakterlemezést végzünk Önnél.

Mit jelent ez pontosan? Górcső alá vesszük értékrendszerét, felfedezzük igényeit, feltérképezzük a céljait, feltárjuk lehetőségeit és kiderítjük mit hajlandó mindezért tenni. Ezáltal biztosítjuk vállalkozása számára a személyre szabott szervizt, így Ön mindig pontosan azt kapja, amire szüksége van. Egy átlagbér töredékéért biztosítunk Önnek több marketing opciót. Nem csupán iránymutatásról van szó. Megoldjuk a kezdeti marketing mizériákat és alternatívákat mutatunk a már működő cégének továbbfejlesztésére. Megmutatjuk, hogyan lehet kisvállalkozása meghatározó és iránymutató a piacon. A testreszabott marketing eszközökkel és jó PR kommunikációval meglévő piaci elhelyezkedését tovább lehet bővíteni vagy akár új piaci szegmensre repíteni.

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

Csapatunk

Balaskó Diana

Ügyvezető/CEO


Diana 7 éve irányítja számos nemzetközi társaság kommunikációs és marketing folyamatait. Asszertív személyiségének köszönhetően kezdeményezései szofisztikus irányvonalakat biztosítanak a decens, ugyanakkor igényes vállalkozások számára. Erőssége a cégek kommunikációjának szervezése, vállalati értékek közvetítése és a globális marketing stratégiák koordinálása.

Berta Mátyás

Marketing manager


Mátyás 4 éve dolgozik nemzetközi termékmenedzsment területen. Innovatív ötleteivel jelentősen támogatja értékesítési stratégiáink sikerességét. Szakterülete a meghódítandó piacok kiválasztása és szegmentálása, a versenytárselemzés a piacfelmérés.

Körmendi Dávid

Web designer/UID


Dávid 5 éve foglalkozik weboldalak tervezésével és a szájtok effektív optimalizálásával. Nyughatatlan egyénisége folyamatosan, átütő marketinghadjáratok megvalósítására buzdítja. Munkáját a proaktív gondolkodás és lendületes hozzáállás jellemzi. Sajátos erőssége az online és offline eszközök választékos alkalmazása.

Segítünk, hogy elérje célját, éljen a lehetőséggel!

Ön kitűzi a célt, mi biztosítjuk az eszközt. Találkozzunk egy ingyenes állapotfelmérés és konzultáció alkalmával, melyen meghatározzuk a követendő irányvonalakat. A megbízásunkat illető döntést pedig csak ezután kell meghoznia. Kérje ingyenes állapotfelmérésünket most!

PORTFÓLIÓ

Paragraf s.r.o.

Arculat tervezés

Megtekintés

Liveire Energy Kft.

Online - offline marketing

Megtekintés

Juratio Zrt.

weboldal és arculat

Megtekintés

Lavanda s.r.o.

Online - offline marketing

Megtekintés